This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+31 6 14222360
INFO@STUDIO-SIS.NL
Image11

Over Studio-SIS

Mijn verhaal

Mijn naam is Manja Buitink en na eerst 12,5 jaar gewerkt te hebben op de ontwerpstudio van Ahrend Inrichten ben ik in 2012 voor mijzelf begonnen onder de naam Studio-SIS.  Als ontwerper heb ik ruim 20 jaar ervaring met het ontwerpen en inrichten van kantoren, werk- en leeromgevingen.  

“Ik ben sterk in de juiste vertaalslag maken van wensen en eisen naar een passend inspirerend concept en sfeerbeeld. Ik weet de juiste materialen, kleuren en producten te combineren en mijn ideeën 3D te visualiseren. Daarnaast kijk ik goed naar de indeling van de werkvloer en houd ik rekening met licht, geluid en de ArbonormenOok duurzaamheid neem ik mee in mijn ontwerp. Van duurzame producten en leveranciers tot hergebruik van bestand meubilair. 

Een goed ontwerp is als een puzzel waar alle stukjes op hun plaats vallen zodat het totaal plaatje klopt. Het is mijn missie om een ontwerp te maken dat volledig klopt met het DNA en de werkwijze van de organisatie en een omgeving te creëren waar mensen met plezier werken, elkaar ontmoeten, inspireren en waar werkzaamheden optimaal gedaan kunnen worden”. 

Studio-SIS is een onafhankelijk advies- en ontwerpbureau voor zowel complete interieurprojecten als kleinere projecten waar alleen behoefte is aan een advies of kleine aanpassing. Studio-SIS  heeft in de loop der jaren een breed netwerk opgebouwd met projectmanagers, leveranciers, kantoorinrichters en aannemers zodat we samen met de juiste partijen een project volledig kunnen uitvoeren en de klant volledig wordt ontzorgd. 

Mijn projecten

Hieronder kunt u enkele van mijn projecten bekijken

Werkervaring

Studio-SIS / 2012 – heden

OWNER – INTERIEUR DESIGNER

Vanaf 2012 werk ik als zelfstandig interieur ontwerper onder de naam Studio_SIS voor de zakelijke markt.

Facility MPS / 2013 – heden

INTERIEUR DESIGNER – MEDE-EIGENAAR

Facility MPS is een samenwerkingsverband tussen verschillende zelfstandige vakgenoten met allemaal hun eigen expertise op het gebied van huisvesting en kantoorinrichting. Binnen deze samenwerking werk ik als interieur ontwerper en hebben we met elkaar al veel mooie projecten gerealiseerd.

Color Objects / 2014 – 2015

BLOGGER WEBMAGAZINE

In deze periode heb ik verschillende blogs geschreven over de Kracht van een moodboard. Hoe breng je een boodschap in beeld over en waar moet een goed moodboard aan voldoen.

Ahrend Inrichten / 2000 – 2012

INTERIEUR DESIGNER

Op de ontwerpstudio van Ahrend Inrichten heb ik als interieur ontwerper gewerkt aan veel verschillende projecten voor het onderwijs, de overheid en de zakelijke markt.

Anderen over Studio-SIS

Manja's ontwerpen kenmerken zich door nuchtere en verantwoorde oplossingen waarbij ze gebruikt maakt van haar ervaring en van haar kennis van de markt, producten en materialen. Die ervaring maakt samenwerken ook erg fijn. Goede communicatie, de juiste informatie op het juiste moment. Manja is een professional die je in je team wilt hebben en waar je mooie dingen mee kunt maken.

Peter Trimbos
Laskoo

Anderen over Studio-SIS

Voor creativiteit en het maken van complete inrichtingsvoorstellen ben je bij Manja aan het goede adres. Ze verstaat haar vak goed. Verder heeft Manja veel kennis van producten en materialen. Daarnaast is zij zeer sociaal, gevoel voor humor en een echte teamplayer.

Jaap Steenbakkers
Ahrend Inrichten

Anderen over Studio-SIS

Door een doordacht gebruik van bestaand en nieuw meubilair met als basis een fantastische vloer is Manja er in geslaagd een kantooromgeving neer te zetten waarin de medewerkers zich meteen 'thuis' voelden. Door de korte communicatielijnen en de no-nonsense instelling is het heel fijn werken met Manja.

Marianne Havermans
KNCV Tuberculosefonds