This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+31 6 14222360
INFO@STUDIO-SIS.NL

De Windwijzer

HomeStudio-SISDe Windwijzer

Opdrachtgever

Date

juni 27, 2018

Over dit project

Belangrijkste wensen:

  • De multifunctionele achterzaal van het culturele centrum opfrissen en moderniseren
  • Nieuwe vloerbedekking
  • Nieuwe tafels
  • Hergebruik van de stoelen
  • Huiselijke sfeer
  • Gezellig zitje die niet te veel ruimte inneemt i.v.m. verschillende tafelopstellingen en de schuifwanden
  • Decoratieve oplossing voor boeken
  • Sfeerverlichting

Resultaat:

Doormiddel van geldinzamelacties en donaties is er een mooi bedrag bij elkaar gespaard om de achterzaal van De Windwijzer opnieuw in te richten.                  

Studio-SIS heeft dit project vrijwillig ondersteunt met advies en een ontwerp.

  • Een sfeerbeeld met warme kleuren die aansluiten bij de al bestaande kleuren in de kerkzaal van het culturele centrum
  • Een nieuwe strakke vloer die tegen een stootje kan
  • Frisse nieuwe tafels waar verschillende opstellingen mee gemaakt kunnen worden
  • Wandelementen in verschillende kleuren en diepten die zowel decoratief als functioneel zijn
  • Grote hanglampen als eye catchers
  • Een treinbank als multifunctionele zitplek die niet te veel ruimte inneemt.

Samenwerkende partijen:

  • Ontwerp: Studio-SIS
  • Meubilair: Van Zoelen Projectinrichting
  • Vloer: Online projectstoffering