This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+31 6 14222360
INFO@STUDIO-SIS.NL

Elastique

Opdrachtgever

Date

september 27, 2016

Over dit project

Belangrijkste wensen:

  • Een frisse jonge uitstraling met een huiselijk gevoel voor een jong en snelgroeiend bedrijf
  • De open kantoorruimte d.m.v. twee glaswanden verdelen in drie gebieden
  • Een entree gebied met daarin een lounge-, zit- en lunchgedeelte
  • Een werkgebied met werkplekken waar nog ruimte is voor groei
  • Een overleg gebied met verschillende vormen van overleg
  • Verbetering van de akoestiek

Resultaat:

  • Een sfeerbeeld van glas en beton gecombineerd met de frisse kleuren groen en blauw
  • Twee glas wanden met schuifdeuren die de drie ruimtes van elkaar kunnen scheiden of verbinden
  • Verbeterde akoestiek door het gebruik van grote karpetten en akoestisch foam op het gewelfde plafond
  • Een gezellige ontvangstruimte om te lunchen, te borrelen en te ontspannen
  • Een kantoortuin met 24 werkplekken en ruimte om door te groeien naar 36 bureaus
  • Ruimte voor informeel overleg en staand overleg

Samenwerkende partijen:

  • Meubilair: Van Zoelen Projectinrichting
  • Projectmanagement: MPS Projectmanagement
  • Ontwerp: Studio-SIS