This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+31 6 14222360
INFO@STUDIO-SIS.NL
Image11

Werkwijze

Kennismaken

Tijdens de kennismaking kom ik graag op locatie langs om u en uw organisatie beter te leren kennen.

Een goed en open contact vind ik belangrijk voor een fijne samenwerkingTijdens de ze kennismaking hoor ik graag: 

  • Hoe uw organisatie in elkaar zit 
  • Wat de plannen voor de toekomst zijn 
  • Waar de eventuele knelpunten zitten 
  • Wat reden voor de verandering is 
  • Waar u op vast loopt
  • Welke hulp u nodig heeft

en vertel ik u wat u van mij mag verwachten. Ik stel een hoop vragen en luister naar uw wensen zodat ik een goed beeld krijg van alle wensen en eisen. Het kan nodig zijn om een vervolgafspraak te maken om bijvoorbeeld een werkplekonderzoek, een inventarisatie of een nameting uit te voeren.

c

Ontwerpen & Adviseren

Ontwerpen

Met de juiste inventarisatie, wensen en eisen maak ik een eerste concept waarin ik een sfeerbeeld, een vlekkenplan en eerste indelingstekening maak. 

Ik hoop natuurlijk een concept neer te leggen waar u enthousiast van wordt zodat ik deze kan gaan uitwerken naar een voorlopig ontwerp. Om een beeld te krijgen van wat zo een plan daadwerkelijk gaat kosten en of de plannen haalbaar zijn binnen het budget worden er al prijzen aangevraagd bij verschillende partijen voor een eerste begroting.   

Door in een vroeg stadium de benodigde partijen bij elkaar te brengen ontstaat er een Co Creatie met ieder zijn eigen expertise. In deze Co creatie stemmen we duidelijk af wie wat doet en wie waar verantwoordelijk voor is.  Studio-SIS  heeft in de loop der jaren een breed netwerk opgebouwd met projectmanagers, leveranciers, kantoorinrichters en aannemers zodat we samen met de juiste partijen een project volledig kunnen uitvoeren en u als klant kunnen ontzorgen.  

Het voorlopige ontwerp wordt steeds meer verfijnd totdat we een definitief ontwerp hebben en we kunnen starten met het organiseren van de uitvoering. 

Adviseren

Een advies kan over een of meerdere specifiek onderwerpen gaan.

Bijvoorbeeld akoestiek, verlichting, kleur of Arbonormen.  Afhankelijk van de adviesvraag bepaal ik wat er nodig is. Ook in het geval van advies werk ik samen met partijen die zich gespecialiseerd hebben in een bepaald vakgebied zodat u altijd een goed en gedegen advies met prijsopgave zult krijgen.  

w

Organiseren

Om van ontwerp naar daadwerkelijke uitvoering en oplevering te komen moet er een hoop georganiseerd worden. 

De projectmanager zorgt ervoor dat het project wordt voorbereidt en gecoördineerdproducten, materialen en diensten worden ingekocht en het budget wordt bewaakt. Tijdens deze voorbereidingen houden we u op de hoogte van alle voorderingen of belangrijke ontwikkelingen.

r

Uitvoeren

Op locatie worden alle benodigde werkzaamheden uitgevoerd.

Onder toezicht van de projectmanager werken aannemers, onderaannemers, leveranciers volgens het werkschema en binnen het afgesproken budget zodat we uiteindelijk een mooi project kunnen opleveren waar u en uw werknemers met plezier aan het werk kunnen.